Vi söker en kalkylator för hela mellansverige. För rätt person väntar ett omväxlande jobb där man får möjligheten att arbeta i produktionens alla skeden samtidigt som man får delta i det löpande kvalitetsarbetet.

Den centrala delen i tjänsten är arbetet med anbudskalkyler och att bygga recept för olika produktionsmoment. Därefter får man följa upp sin kalkyl under projektets gång, anteckna avvikelser och efter sammanställning bidra till utvecklingen av rutiner och arbetssätt i alla led.

ABTK är ett progressivt företag med en kultur av ständig utveckling och en strävan efter en högre standard. Vi söker en driven person som inspireras av den strävan. Gärna i åldern 25-35 och med erfarenhet av kalkylarbete.

Krav

  • Bra datorkunskaper
  • B-körkort
  • Erfarenhet från anläggningsbranschen
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Meriterande

  • Kännedom om AMA, ABT06 och ABT04
  • Kunskaper i kalkylprogram