Vi söker en produktionschef till region väst. Tjänsten innebär en nyckelposition i varje projekt med övergripande ansvar för ekonomi, tidsplaner och kontakt med våra beställare.

Produktionschefen ser till att projekten följer tidsplanen, håller budget och lever upp till alla kvalitets- och säkerhetskrav. Genom ditt tydliga ledarskap är du en förebild för dina medarbetare och du vet hur du bäst får med dig medarbetarna framåt mot målet. Produktionschefen har till sin hjälp arbetsledare, projektingenjörer samt mättekniker som arbetar med olika funktioner i produktionen. Arbetsledaren jobbar mer operativt medan produktionschefen ser på projektet ur ett mer långsiktigt och strategiskt perspektiv.

ABTK är ett progressivt företag med en kultur av ständig utveckling och en strävan efter en högre standard. Vi föreställer oss en person som inspireras av den strävan och har både erfarenhet och intresse av att leda andra människor. Gärna i åldern 25-40. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Krav

  • B-körkort
  • Minst 3 års erfarenhet från anläggningsbranschen
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Kännedom om AMA, ABT06 och ABT04

Meriterande

  • Någon form av byggteknisk utbildning
  • Betong Klass 1
  • Betong Klass 2
  • Tidigare erfarenheter av att leda andra
  • Liknande erfarenhet i närliggande bransch