Vi söker en arbetsledare till region väst. Ett omväxlande jobb för människor som uppskattar att vara mitt i produktionen och se till att det dagliga arbetet flyter på som planerat.

Som arbetsledare på ABTK anläggning AB är dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att fördela det praktiska arbetet inom projektet och att vara med vid planering och uppföljning. Arbetet ställer krav på goda kunskaper i byggteknik och materialkunskap. Du arbetar tätt ihop med produktionschefen och övrig arbetsledning och är involverad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen.

Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar för olika moment och att dessa utförs på ett säkert och effektivt sätt.

ABTK är ett progressivt företag med en kultur av ständig utveckling och en strävan efter en högre standard. Vi söker en driven person som inspireras av den strävan. Du har erfarenhet och intresse av att leda andra människor och som ledare är du prestigelös och ordningsam. Du ser helheten och vill samverka med andra för att uppnå bästa möjliga resultat.  Gärna i åldern 25-40 och med erfarenhet av praktiskt anläggningsarbete. Utvecklingsmöjligheterna är stora och du kommer främst bedömas efter dina personliga egenskaper.

Krav

  • B-körkort
  • 2-Erfarenhet från anläggningsbranschen
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Meriterande

  • Kännedom om AMA, ABT06 och ABT04
  • Tidigare erfarenheter av att leda andra
  • Någon form av byggteknisk utbildning
  • Liknande erfarenhet i närliggande bransch